Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

podstrana stran ODS09 ? ne díky

0 0
možnosti

Rovněž nejsou dle Béreše vycucaná z prstu fakta, že EU, dříve EHS , skutečně posledních padesát let klesá HDP , nezaměstnanost a celková ekonomika na rozdíl od zemí BRIC. Statistika je objektivní a můžete si lhát jak chcete. V prosinci není léto, ale zima...Vtip je v tom, že EU, dříve EHS dělá socialistickou regulační a dotovanou ekonomiku, zatímco v BRICS je ekonomika volná, svobodná, liberální. To je jediné řešení, stačí se podívat na kterýkoli stát, kde jsou či nejsou regulace a dotace a porovnat si fakta.

1 0
možnosti

Jako argument dodávám, že preference těchto eurorealistických stran STÁLE rostou. Všechno chce svůj čas, někdo pochopil před pěti lety, někdo před dvěma roky, někdo pochopí za rok. Skutečnost, že preference rostou si můžete obelhávat jak chcete, ale PŘÁNÍ NENÍ SKUTEČNOST. Někdo slavný řekl- Dita Saxová-život není to, co chceme, ale to, co máme.

1 0
možnosti

Slováci už tuto povinnost museli splnit, ale samozřejmě o tom se vůbec nesmí mluvit, to nesmí voliči vědět, tak jako tady voliči nevěděli, jak se odhlasovalo ESM Hned po prvním vazebním projevu Ratha se projednávalo ESM pouhým 61- slovy šedesátjedna minut!!! Záležitost, kde se jedná o skutečnou velezradu!!!Proti byli jen KSČM a VV.

0 0
možnosti
Foto

Taky mi to připadá takové jakoby na objednávku. Kde se vytratil odmítavý postoj  EU jako základní princip? Kde je důraz na svobodu a osobní odpovědnost? Vždyť i to je základní cíl Svobodných (kromě toho, že to mají i v názvu;-)).

Dalo by se psát dál a dál, ale náznak snad stačí, abych nebyl jen průvanem v nehybném ovzduší.

0 0
možnosti

Pane Macháček, odchod z EU je první bod jejich plánů. Bez tohoto úkolu se nemůže ekonomika zlepšovat, Evropské socialistické regulace, a dotace skutečně ničí ekonomiku v celé EU U zemí BRICS se ekonomika zlepšuje, protože tam nemají regulace a dotace, ale svobodný trh, který ve světě existoval už "od mamuta". Není žádný důvod, proč by tam ekonomika klesala, vyváží-li se do zemí, kde jsou jejich výrobky potřebné. Je vrchol hlouposti orientovat se na jedinou zemi....

1 0
možnosti

Skutečná pravice se pozná právě podle toho, že je schopna OKAMŽITĚ hospodařit s vyrovnaným rozpočtem, i když mandatorní výdaje dosahují přes 50%, ne-li mnohem víc. Jsme skutečně velmi bohatý stát, kdo má aspoň trochu přehled, tomu je zbytečné vysvětlovat. Tyto vyhozené stamiliardy se dají využít daleko lépe. A pokud jde o globalizaci, zrovna jsem četl statistiku světové ekonomiky, Posledních padesát let EU, dříve EHS, ekonomika klesá až na třetinu, zatímco státy BRICS jdou strmě nahoru, Čína každých deset let má HDP téměř o sto procent vyšší!!! Čína už předhání Ameriku a ostatní rozvojové země toho dosáhnou do deseti až patnácti let. Právě díky globalizaci a stejnosti se ztrácí konkurence a konkurenceschopnost a díky dotacím/ podporujícím korupci/ a socialistickým regulacím se brzdí ekonomika v EU, jen evropské státy mimo EU si ještě vedou dobře. Globalizace je záměr NWO a záměrně směřuje k radikálnímu poklesu ekonomiky. Může si každý nalhávat úspěchy globalizace, ale ekonomická statistika jsou tvrdá a neúprosná fakta.

2 1
možnosti

Vyrovnaný rozpočet v jednom roku není nic. Zredukujete investice, odložíte opravy, jednorázově se zbavíte majetku, položíte divadla a egyptology. Problém je v delší časové řadě. 

BRICS neporostou stále. Kdyby USA, Kanada a EU přestalo žít na dluh ....... Evropa zlenivěla, to je pravda. Evropané chtějí více než je nutné radit, soudit se o každou blbost a praktikovat - levně koupit a draho prodat. Jak říká švagr z Kalifornie - dříve postavili barák dva zedníci, dnes je potřeba násobně víc o stádo lidí a poradců a kontrolorů.

1 1
možnosti

Jsem pro svobodné, ale zajímalo by mě, jak bude stát finančně pomáhat nezaměstnaným, invalidům a svobodným matkám. Jsem pravicový, ale velmi sociální. Vím, že skutečná pravice umí efektivně hospodařit, a o to víc peněz má pro tyto sociálně potřebné. Levice chce stále zvyšovat daně, tím i zmenšovat platy a zdražovat některé věci /což si bohužel hodně lidí neuvědomí!/, takže je ve skutečnosti velmi asociální.

1 1
možnosti

Ani skutečná pravice nemusí efektivně hospodařit. Dokonce si myslím, že s globalizací, vývojem výroby jsou "organizace" stále větší a mohou neúspěchy snadněji přestát. Ve srovnání s minulostí. A to nemluvím o privatizaci zisků a socializaci ztrát.

Představa, že pravice nechce sosat z daní je též naivní. Tím neříkám, že současní socialisté, za kterými stojí kapitalističtí kmotři a dravci, jsou lepší.

Takový je svět, bohužel.

2 1
možnosti

to je jak kdyby ty otázky pokládalo samo PR oddělení Svobodných.. :-)

2 3
možnosti

E64v75ž15e37n 41P58o30l93á27k

18. 12. 2013 22:53

A vy byste se ptal na co? Co budou ty stamiliardy proletářů jíst, až je nebudou moci krmit řeči pana Sobotky o daních pro nejbohatší?

3 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4055x
_

Seznam rubrik