Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Ti lidé prostě přijdou - bez ohledu na to, jak jim cestu znepříjemníme."  8-o

 

Co je to za poraženecké řeči ? Když to budeme brát tak jako vy, tak přijdou. Pokud se proti živelnému přijímání uprchlíků postavíme, tak jich přijde jen tolik, kolik my budeme chtít. :-/

7 1
možnosti
Foto

Pane Stehlík, kdyby to fungovalo tak, že si umíme nastavit kolik lidí k nám má přijít, byl by to ideální stav - ale odtržený od skutečností v zemích původu uprchlíků, kde se situace zhoršuje nepředvídatelně a chaoticky, tudíž nelze náš přijímací (nebo odmítací) systém stavět na neznámech jako je zemědělství ovlivněné globálním oteplováním, obrovská sucha a hladomory... Nemluvě o náboženských konfliktech a politickém soupeření o zbytky moci.

Přijde tolik lidí, že nakonec stejně přijdou, to je význam "ti lidé prostě přijdou"... jde o jejich kvantitu, zatímco se bavíme o jejich kvalitě (pseudopokusy o kulturní soudy a podobně, z hlediska většinově křesťanské civilizace naprosto zcestné a pokrytecké).

1 1
možnosti

nepridu, ked to nebudeme chciet a nieco preto neurobime. Vy vsak robite presny opak. Hanbite saRv

1 0
možnosti
Foto

Pane Hurka, styďte se s prominutím vy - jak za otevření otázky nějakého studu nebo snad viny, tak i za bezpředmětný komentář.

Kdo "nebude chtít" aby ti lidé přišli? Vy a jak velká část společnosti? 50%? 80%? Postavíte zdi a budete čekat, až se je někdo pokusí prolomit? Zkuste váš návrh blíže popsat, zdá se mi že neberete v potaz kolik lidí se k nám tak jako tak, se zdmi i bez nich, bude pokoušet dostat...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS